FrugtAvler Most fra Æblemosteriet er 100% ren, ufortyndet æblesaft fra udvalgte danske æbler. Vi udvælger de æbler hos vore egne avlere, som giver den bedste æblemost, nemlig velmodne æbler med et højt indhold af naturligt frugtsukker. Og vi sammensætter herefter 2-4 æblesorter til en most med både kraft, fylde, friskhed og sødme.

FrugtAvler Most adskiller sig væsentligt fra æblejuice: Vi laver FrugtAvler Most ved koldpresning, og uden anvendelse af enzymer. Vi pasteuriserer desuden ved lavest mulig temperatur, både for at mosten kan holde sig, men også fordi den lave temperatur gør, at vi undgår en kogt smag. Vi tilsætter selvfølgelig ikke sukker eller konserveringsmidler, for så må vi ikke kalde det most. Ved denne procedure får vi en relativt mindre mængde most, men også en meget høj kvalitet.

Almindelig æblejuice fremstilles ved at partere æblerne, varme dem op til tæt ved kogepunktet og derefter tilsætte enzymer inden presningen. Saften koncentreres og spædes senere op med vand, og der tilsættes evt. ekstra aroma. Denne procedure giver et meget højt udbytte, men også en ringere smag.

FrugAvler Mosten er ufiltreret og sælges i flasker og bag-in-box (bib). Denne most indeholder lidt frugtkød fra æblerne, og skal omrystes før brug.

Æblemosteriet ønsker god fornøjelse.

Du kan bestille FrugtAvler Most hos GASA NORD GRØNT på
tlf. 8930 1500.